Mako: Un restaurant japonès per afegir a la llista d’imprescindibles

logo-cenar-en-barcelona

Quan la nostra amiga Estel diu que a un restaurant s’hi ha d’anar, és que s’hi ha d’anar. No cal ni preguntar-li per què, s’hi ha d’anar i punt. Així que quan ens va dir que havia descobert un nou restaurant japonès a Barcelona i que li havia agradat molt, no ho vam dubtar.

“Com es diu? Corro a reservar! A quin dels dos vas anar tu?”

La descoberta es diu Mako, i té dos restaurants (o tavernes, per ser exactes): Una a Consell de Cent i una altra al Born. La seva carta, elaborada pel xef Sebastián Sakrosky, que ha treballat a cuines de prestigi com la del restaurant nikkei dels germans Adrià, el Pakta, és curta i atractiva: Taules de sushi i una desena llarga d’entrants (gyozes, yakitori, ceviche, tàrtars, edamames)… A més de la carta, sempre tenen una pissarreta de taula amb els suggeriments del dia. Nosaltres hi vam anar de nit, però també tenen menú diürn.

El sopar va començar amb unes gyozes de papada de porc i bolets. Suaus, delicades, de textura finíssima. Molt bones.

Mako-restaurante-japonés-barcelona

Tan suaus com els yakisoba que vam menjar després.

Mako-restaurante-japonés-barcelona

Vam seguir amb un ceviche de corbina amb ají amarillo, moniato i oli de coriandre. Un plat molt bo que deixa al descobert l’experiència del xef Sakrosky a la cuina nikkey del Pakta, tant per la inclusió del ceviche a la carta d’una taverna japonesa com per la condimentació amb ají amarillo, un ingredient típicament sudamericà.

mako-restaurante-japones-barcelona-ceviche

Els uramakis que ens van fer l’ullet 😉 van ser els de salmó i alvocat empanat amb sèsam torrat. Vam comprovar que el peix era de qualitat, tot i que l’embolcall de sèsam se’ns va fer una mica pesat, vam trobar que deslluïa el roll. Un altre dia el demanarem sense l’empanat, per poder gaudir de l’uramaki més plenament.

mako-restaurante-japones-barcelona-uramaki

Entre les recomanacions del dia hi havia uns niguiris d’anguila del Delta de l’Ebre... I no ens hi vam poder estar.

mako-restaurante-japones-barcelona-anguila

Mmmmm….

I és que, com hem llegit fa poc en un post on parlaven, precisament, del Mako, “la vida és massa curta per menjar sushi dolent”.

Mengem-ne del bo.

Us deixem les ubicacions dels dos restaurants Mako de Barcelona.

Estem a Facebook. Ens segueixes?

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s