Fragments Cafè: Un sopar dins d’una torre noucentista

Logo Cenar en Barcelona

El Fragments Cafè és d’allò més maco: Ubicat a la plaça de la Concòrdia, una plaça marcadament vuitcentista, el local que ara ocupa aquest restaurant és una torre noucentista construïda per a una família benestant de l’època. El restaurant té tres espais diferenciats: La terrassa a la pròpia plaça de la Concòrdia, al costat del magnífic Centre Cívic de Can Deu; l’ombrejat, càlid i romàntic pati interior, delicadament il·luminat a l’hora de sopar; i l’interior.

fragments cafe

Foto: Fanpage a Facebook del Fragments Cafè

Un entorn fabulós al bell mig de Les Corts que destaca per sobre de la seva cuina.

Al Fragments fan tapes (peixets i calamars a l’andalusa, braves, pernil ibèric…), pasta (és famós el seu fals risotto) i uns plats principals que anomenen “clàssics” i que certament són bastant habituals a bona part dels restaurants de Barcelona: tartar de salmó, carpaccio tebi de carbassó, llom a la graella…  Completen la proposta uns suggeriments que van canviant en funció del dia: Peix salvatge a la brasa, trinxat de la Cerdanya, steak tartar….

Comencem amb la tapa que més ens va agradar. Hem de dir que les seves braves no estan gens malament, així que si esteu pel barri i us ve de gust fer unes braves a una terrasseta, el Fragments Cafè és una bona opció.

braves-fragments

Provem també el fals risotto amb tòfona negra i bolets. Correcte.

risotto-fragments

I el tàrtar de salmó. Ens el serveixen amb totopos (o nachos), una barreja que no ens convenç perquè els totopos tenen un gust massa fort que competeix amb el salmó. El tàrtar en sí, de totes maneres, està bo.

tartar-salmó-fragments

El pop a la brasa amb tarama de llagostins i salicòrnia ens sembla una mica insípid.

pulpo-fragments

I el suggeriment que ens proposen, un plat amb mozzarella que ens arriba molt ben presentat, no ens sorprèn.

burrata-fragments

Demanem també els peixets a l’andalusa i dos postres per compartir (érem cinc) i el compte puja a 29 euros per cap.

Sortim de sopar al Fragments Cafè pensant que és un restaurant amb més forma que fons i amb més fama que proposta. Foc d’encenalls. Correcte, però del que cal esperar-ne més.

Estem a Facebook. Ens segueixes?

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s