Els restaurants més originals de Barcelona

Logo Cenar en Barcelona

Quatre restaurants de Barcelona competien ahir al programa Joc de Cartes de TV3 per ser el més original de la ciutat.

Es tracta del Rio Dragon, un restaurant xinés del Guinardó dirigit per un simpàtic xinès que a més de servir “rollitos de primavera” fa trucs de màgia;, l’Alkaline, un restaurant de l’Eixample de cuina equilibrada (alcalina); el Dans le Noir, un restaurant del Born a on es menja a les fosques; i el Passion Show Restaurant, un restaurant ubicat al Poble Espanyol que a més de sopars ofereix un espectacle de cabaret, música i discoteca.

restaurants-originals-barcelona

La mecànica del programa consisteix en què els quatre restauradors, a més del presentador del programa, el xef Marc Ribas, presentador del Cuines de TV3, fan un àpat a cadascun dels quatre restaurants i puntuen diferents aspectes com la decoració de la sala, la cuina, el menú, l’atenció i el preu. El programa és entretingut i té un lleuger toc a reality sense arribar als excessos que es cometrien de ben segur si el programa s’hagués dissenyat per a un altre canal.

Després de veure el programa, vam extreure algunes conclusions sobre els quatre restaurants participants.

El Passion Show Restaurant no és ni pretén ser un restaurant a on gaudir d’alta gastronomia sinó un local a on “desfassar” i passar-t’ho la mar de bé.

passion-show

El Dans Le Noir és, probablement, l’únic restaurant dels quatre realment original perquè sopar a les fosques ha de ser impactant i sorprenent. El restaurant, a més, compta amb molts treballadors amb discapacitat visual i auditiva, però el menjar no va agradar gaire, així que no creiem que el seu pas pel programa els resulti gaire positiu.

dans-le-noir

L’Alkaline, malgrat la poca empatia generada pel seu propietari, que va quedar con un megalòman,  pot ser una bona opció pels que busquen una alimentació alcalina, una dieta que es basa en la creença que alguns aliments poden afectar l’acidesa i el ph dels fluids del cos i per això poden ser utilitzats per prevenir algunes malalties.

alkaline

Per últim, el Rio Dragon, que va resultar el guanyador, és un  restaurant que ofereix menjar casolà xinès a bon preu i de bona qualitat en un ambient divertit i simpàtic.

rio-dragon

El peculiar mag i xef xinés Gang Li

Tot i que el Río Dragon va ser l’únic dels quatre restaurants a on vam pensar que ens vindria de gust anar-hi (i a on anirem aviat), ens resulta ben curiós que un xinès sense excessives pretensions pugui ser considerat el restaurant més original de Barcelona.

De veritat no n’hi havia més?

Sense pensar-hi gaire, ens vénen al cap uns quants restaurants més sorprenents, com l’Indochine de Muntaner (pel seu impressionant bosc asiàtic), el Surya (menjar indi de carrer amb un autobús a dins), l’Ikibana de Sarrià (menjar japo-brasiler) o el Bellavista del Jardín del Norte (que recrea un poble argentí a on hi ha de tot: jardí, cinema, tómbola, bar, barberia, colmado, floristeria…).

Però de ben segur que n’hi ha molts més, perquè resulta bastant poc creïble que en una ciutat tan cosmopolita, oberta, creativa i innovadora com Barcelona aquests quatre restaurants puguin ser considerats els més originals.

En coneixeu algun? Ens el recomaneu?

Nosaltres, de moment, us deixem les ubicacions dels quatre restaurants que van participar al Joc de Cartes i l’enllaç per si voleu veure el programa.

 

Estem a Fecebook. Ens segueixes?

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s