Sal Cafè: Un bon lloc per celebrar que els 40 són els nous 20

Logo Cenar en Barcelona

Divendres vam celebrar els 40 anys de la Laura, la Relacions Públiques de Cenar en Barcelona,  al Sal Cafè, al Passeig Marítim de Barcelona. Ella no sabia que estava a punt de celebrar amb els seus millors amics que els 40 són els nous 20, així que hi va arribar enganyada i això és el que li esperava.

festa-sal-cafe-barcelona

Organitzar un esdeveniment (tant se val si és una boda, una comunió o un aniversari) sempre és complicat: Vols que tot surti bé i, si no coneixes bé el restaurant que tries, assumeixes un cert risc: Agradarà el lloc? Hi haurà prou caliu? Estarà bo el menjar? Se’m dispararà el pressupost?

Com que creiem que triar el Sal Cafè va ser un encert, us el volem recomanar. Fan menús per a grups i tanquen el restaurant per a l’esdeveniment fins les tres de la matinada, amb la qual cosa pots decorar-ho al teu gust, posar els photocalls que tan de moda estan, comprar tants globus com vulguis, i triar la música que més t’agradi.

festa-sal-cafe-barcelona-ok

Us confessarem que amb els nervis no vam menjar gaire, però els convidats van dir que tot estava molt bo. El nostre menú -tipus buffet- consistia en uns entrants variats que cadascú se servia (croquetes, hummus, xifs de carxofes, samoses, broquetes de pollastre, tempura de verdura, calamars, truita de patata…)  i una fideuà de segon. El vi, les cerveses, els refrescos i els cafès estaven inclosos, com també ho estava el pastís d’aniversari, decorat amb bengales.

pastis-sal-cafe

Si a tot això li sumes el fet d’estar a peu de platja, creiem que el Sal Café és una molt bona opció per fer qualsevol tipus d’esdeveniments.

A més de dedicar-se a esdeveniments, el Sal Cafè està obert com a restaurant normal de forma habitual, així que haurem d’anar algun cap de setmana a provar amb més calma una paella com aquesta.

paellas-salcafe2

Estem a Facebook. Ens segueixes?

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s