Hotel Arturo: Un menú XXL per gaudir de la cuina tradicional catalana

Logo Cenar en Barcelona

Ens agradaria poder dir-vos que el cap de setmana passat vam fer cap al Pallars per gaudir dels paratges de la Vall Fosca, de la ruta dels llacs o del congost de Mont-Rebei, però els lectors que ens coneixen sabrien que mentim. Reconeixem-ho: Del turisme rural, el que més ens agrada és la gastronomia.

Coneixíem el restaurant Arturo d’haver-hi anat fa uns anys i recordàvem la seva escudella, així que vam mirar Internet, vam veure que a més de restaurant era hotel, vam agafar el petate i cap a La Pobleta de Bellveí, que hi falta gent.

La Pobleta de Bellveí és un poble de 180 habitants (això diu la Viquipèdia, amb dades de 2010), que pertany al municipi de La Torre de Cabdella, a mig camí de Tremp i de Sort. Té dos restaurants (L’Arturo i l’Era del Marxant) i un bar. Poca cosa més.

L’Arturo és conegut per l ‘espectacular abundància del seu menú. Una espècie de menú XXL (no coneixen l’Arturo els que diuen que a USA els plats són enormes) que val 23 euros i inclou entrants, primer plat, segon plat i postres. Els entrants consten d’una taula amb formatge, llonganissa i botifarra, unes llesques de pa amb tomàquet, tres patès de diferents tipus i unes olivetes per baixar tant d’embotit.

entrants-arturo-pobleta-de-bellvei

No fa mala pinta, oi? El formatge, fortet, és adictiu.

De primer vam demanar una escudella (molt bona, i la ració sembla que sigui per a una família nombrosa) i uns fideus a la cassola que no ens van agradar tant (però que també estan pensats per una familia nombrosa… 😉 ).

escudella-arturopobleta-de-bellvei

fideus-cassola-arturo-pobleta-de-bellvei

De segon vam gaudir d’unes costelletes de xai i d’uns cargols.

xai-arturo-pobleta-de-bellvei

cargols-arturo-pobleta-de-bellvei

Per postres, per si no en teníem prou, un flam amb nata per rematar l’àpat.

flam-arturo-pobleta-de-bellvei

Sort que estàvem allotjades a l’hotel i vam poder fer una petita migdiada per recuperar-nos… El restaurant no té gaire encant però l’hotel està reformat i les habitacions (que no són luxoses) estan molt i molt bé tenint en compte que és un hotel de dues estrelles. El dinar, el sopar, la nit i l’esmorzar del dia següent ens va sortir per 120 euros, 60 per persona.

100% recomanable per a la gent que li agrada menjar (molt).

Estem a Facebook. Ens seguiu?

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s