Bodega E.Marin: Cent anys servint vermuts a Gràcia

Logo Cenar en Barcelona

Baixem el carrer Milà i Fontanals camí de la plaça del Raspall i ens trobem un grup de gent diversa davant la porta d’un petit local. Es tracta de la Bodega E.Marin, un dels bars amb més solera del barri de Gràcia.

Fundada el 1916, la Tere i l’Antonio, els actuals propietaris, la van adquirir fa més d’un quart de segle.

bodega-marin

Tot celebrant el seu primer segle de vida, aquesta petita bodega de Gràcia  continua servint litres i litres de vermut, canyes i vi. Per evitar beure amb l’estómac buit, a la Bodega Marin pots demanar embotits, conserves i alguns plats de cuina senzills i casolans fets per la Tere. Especial atenció mereixen les seves croquetes. N’hi ha de bacallà, vedella, moniatos… Depèn del dia.

Nosaltres vam provar les de bolets i les de cabirol i les vam acompanyar amb una copeta de cava. Les tres coses, tres euros i escaig, un preu que mostra clarament l’aposta de la bodega per fer barri més que per fer-se d’or, cosa que es d’agrair i que contrasta amb tantes altres bodegues històriques de Barcelona.

bodega-marin2

Bona manera de començar el cap de setmana i de descobrir un raconet dels que valen la pena. Raconet de bon rotllo al mig de Gràcia.

Estamos en Facebook. ¿Nos sigues?

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s