Mont Bar: Exquisida cuina creativa en un ambient de bar

Logo Cenar en Barcelona

Us imagineu com es deu viure a un petit poble de la Vall d’Aran de tan sols 28 habitants? Bé… Us imagineu com s’hi deu menjar?

Doncs ja podeu deixar d’imaginar: Podeu tastar-ho al bell mig de L’Eixample.

Perquè aquesta és la proposta de l’Ivan Castro, un noi originari d’aquest petit poble, Mont, que ha buscat apropar als barcelonins la cuina fresca, de proximitat i d’origen ecològic del seu poble. El restaurant on tot això es fa realitat es diu Mont Bar i està a Diputació amb Aribau.

El Mont Bar és un restaurant de cuina creativa que malgrat això no vol perdre l’essència de bar. Per això ha creat un ambient informal, càlid i acollidor en què la barra està molt present.

Nosaltres hi vam anar el passat divendres gairebé per casualitat. Ens l’havien recomanat, però no era la nostra primera opció. Se’ns va fer una mica tard, i ens vam trobar que els dos restaurants a on volíem anar tancaven cuina a les 23 hores. El Mont Bar tanca una mica més tard, a les 23,15, i a més van mostrar més interès per esperar-nos una mica que els altres dos restaurants, així que ens hi vam deixar caure.

Vam començar amb unes croquetes de pernil de gla que ens van semblar francament bones (un dia us explicaré la meva teoria sobre les croquetes).

croquetes-montbar

Però el millor plat estava per arribar: Un steak tartar amb cafè Paris que ens va semblar espectacular. El cafè Paris és una mantega una mantega especiada que se serveix a part, a un costat del plat.  Ens va encantar que els cambrers ens expliquessin els detalls dels plats, cosa molt d’agrair i que hauria de ser obligatòria als restaurants que fan cuina creativa i que, per tant, juguen amb ingredients als que no sempre estem acostumats.

steak-tartar-montbar

Vam acabar amb una terrina de garrí amb salsa contonesa, curry verd i pack choi que va mantenir el nivell de tot el sopar.

garri-montbar

Ho vam acompanyar amb unes copetes de Pago de los Capellanes (Rivera del Duero). Val a dir que si a més de gourmets sou entesos en vins ho gaudireu encara més, ja que compta amb una carta de vins amb més de 250 referències.

No vam tenir temps de gaire més, però segur que hi tornarem a provar altres plats. Perquè… Quina bona pinta que tenien propostes com les dels ous poché amb patata, bolets i tòfona blanca. O el ceviche de vieira amb leche de tigre de physalis…  

El sopar ens va sortir per 57,40 euros (érem dues persones). No és un lloc barato, però la matèria prima s’ho val.

Pels mitòmans, us deixem un apunt: Al Mont Bar hi han sopat l’Adele i l’Arnold Schwarzenegger (per separat, no patiu).

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s