Senyor Vermut i senyores braves, sí senyor!

Logo Cenar en Barcelona

Sabut és que els barcelonins estem dividits en dos bàndols. I no, no és que uns siguem del Barça i els altres siguin de l’Espanyol, o que uns votin la Colau i els altres el Tries. Tampoc no ens referim al fet que alguns vulguin que els comerços obrin els diumenges ni a l’arribada del tramvia a les Glòries ni al pagament de la zona blava a l’agost. Parlem del que realment importa: On es fan les millors braves de Barcelona?

I aquí és on es comprova la sagnant dicotomia que hi ha a Barcelona, una ciutat dividida entre els fans aferrissats de les braves del Tomàs i els escèptics que no es casen amb el popular bar de Sarrià. Ens posicionem en aquest bàndol per afirmar que a Barcelona es fan braves millors que les del Tomàs. Sí, senyor!

I ja haureu endevinat que un dels bars on hem degustat unes braves espectaculars és el Senyor Vermut de l’Eixample. Les fan amb allioli casolà, oli especiat i pebre vermell i porten un toc especial que consisteix en uns pebrots verds rostits que li donen un toc inconfusible.

braves-senyor-vermut

A més de braves, aquesta vermuteria oberta fa cosa de dos anys i mig a l’Eixample Esquerre té altres tapes que valen molt la pena, com el formatge payoyo, les minicroquetes de ceps, formatge o bacallà, la xistorra amb patates, el morro o el cap i pota, a més a més d’anxoves i banderilles per a tots els gustos.

Diuen, però, que la joia de la corona és la seva completa selecció de vermuts, que supera els 40. N’hi ha per a tots els gustos i el de la casa, un vermut de la Conca de Barberà que el propietari, en Jordi Miralles, va seleccionar després de provar-ne més de 80, no us decebrà.

Convé advertir que les braves ho són bastant, de braves, així que l’excusa per provar més d’un vermut està servida. Us animeu?

Estem a Facebook. Ens segueixes?

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s