Jordi Planas: El xef més famós de TV3

Logo Cenar en Barcelona

Ens ajudeu? Volem aconseguir que el Jordi Planas, el Sergi de La Riera, ens concedeixi una entrevista. Per això, volem convidar-vos a fer de periodistes per un dia. Si el tinguéssiu al davant, què li preguntaríeu? Les preguntes que ens semblin més interessants formaran part de l’entrevista que li farem arribar.

jordi-planas-xef-catalunya

D’aquesta manera podrem conèixer una mica més a un actor que malgrat que ha fet cinema i teatre, és conegut fonamentalment per les sèries de televisió on ha actuat. A casa nostra, la fama li ha arribat interpretant un xef de primer nivell, el Sergi, el petit dels Guitart, la família propietària del restaurant La Riera.

Malgrat que en més d’una entrevista ha confessat que no se li dóna gaire bé cuinar (a diferència del seu personatge), nosaltres volem saber quin tipus de restaurants li agraden més i quin és el seu restaurant preferit de Barcelona.

Què us agradaria a vosaltres saber d’ell? Podeu deixar la vostra pregunta aquí mateix o al nostre Facebook.

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s