De la Terrassa Martini a El Tropezón del Gòtic: una nit amb un punt bipolar

Logo Cenar en Barcelona

Jo crec que començar la nit a la Terrassa Martini i acabar-la a El Tropezón del Gòtic té un punt friki. Si la teva personalitat no tendeix cap als trastorns bipolars, probablement no és una cosa que et surti de fer.  Però té el seu què.

El que us dèiem.  Ens venia de gust anar cap al Port Vell de Barcelona a veure què s’hi coïa a la Terrassa Martini, tot i que era senzill d’endevinar. Martinis, unes tapes de l’Albert Adrià (germà del Ferran), la rèplica d’un cotxe de Fórmula 1 de l’escuderia Williams Martini Race, DJ, vaixells atracats al port i “postureo”. Molt de “postureo”, que la Terrassa Martini és un lloc per veure i ser vist, per (re)mirar i ser (re)mirat tot prenent un Martini amb postura de “it girl”. Per recordar allò de “Keep calm and postureo on”.

terassa-martini

Amb calma i posant l’off al postureo, vam decidir sortir de la Terrassa Martini i buscar un bar pel Gòtic on fer unes tapes. Sense pretendre-ho vam acabar a un dels racons més “anti-postureo” que hi deu haver a Barcelona: una tasca anomenada El Tropezón que, pel que hem sabut després, és popular per les seves bombes de carn i les seves braves amb allioli, que han aconseguit fer-se un lloc en més d’un rànquing de les millors braves de Barcelona.

En consonància amb el glamur que ja desprèn el seu nom (  😉 ), El Tropezón no pretén vendre res diferent al que és: una tasca de tota la vida amb tapes de tota la vida on cap interiorista cool ha estat mai capaç de posar-hi els peus.  Un bareto dels d’abans. I res de cuina d’autor ni de receptes actualitzades ni de tastets:  Aquí la xistorra és xistorra (res de chupachups de xistorra), les braves són braves (res de “japobraves”) i de la carn fineta se’n diu “lacón” (res de tàrtars ni carpaccios). Tot i que no hi ha va haver cap plat que ens enamorés, vam sopar bé i a molt bon preu. L’ambient és càlid, còmode malgrat el soroll, enemic del luxe.

tasca el tropezón Barcelona

Sortim de El Tropezón pensant que en un parell d’horetes hem vist la Barcelona més pretensiosa i la més autèntica, però ràpidament pensem que no hi ha pitjor “postureo” que ironitzar sobre el “postureo”.

Veiem que hem caigut en el parany i pensem que segur que més d’una “it girl” s’ha atipat de braves amb allioli i morro de porc a El Tropezón i després ho ha pujat a Instagram amb els hashtags #BravasIncreíbles #NocheInolvidable #Superfeliz.

Por cierto!! Estamos en Facebook! Si quieres formar parte de nuestra comunidad, haz clic en la imagen.

SIGUEME 2 HORIZONTAL copia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s